Product Filters

Baju Kurung

Baju kurung terdapat pelbagai jenis potongan seperti baju kurung tradisional, baju kurung riau, baju kurung pahang, serta baju kurung moden berbagai rekaan terkini.

Sila buat pilihan jenis baju kurung yang anda ingin lihat.

Perlu diingatkan bahawa gambar-gambar yang dipaparkan adalah sebagai rujukan warna dan design baju yang dijual. Sekiranya satu warna dan design terdapat dalam berbagai saiz, gambar yang dipaparkan biasanya saiz paling kecil yang ada, dan ianya diklip di belakang supaya mengikut bentuk badan patung. Gambar-gambar baju bersaiz besar mungkin nampak kecil (diklip) & kurang menarik kerana bentuk badan patung yang digunakan adalah kecil berbanding saiz baju tersebut.

Warna yang dipaparkan pada skrin komputer/phone/tablet/etc. anda mungkin sedikit berbeza dari warna asal (dilihat dengan mata kasar) kerana perbezaan tetapan dan spesifikasi peranti masing-masing.

Ukuran bagi setiap saiz yang diberikan adalah secara am yang diambil secara rawak atau ukuran kebiasaan bagi saiz-saiz tersebut. Ukuran mungkin sedikit berbeza bagi design atau baju tertentu. Sila buat pertanyaan sekiranya anda perlukan maklumat lanjut.

Refine Search


Bazaraya.com © 2021
View Mobile / Standard